Centrul vechi, atât de plin de oameni ieşiţi la fumat încât au apărut vânzătorii ambulanţi de porumb

Oriunde e aglomeraţie, nu durează mult până să apară celebrii vânzători de porumb fiert! Mai nou, aceştia îşi fac simţită prezenţa şi în Centrul Vechi, atraşi de miile de oameni ieşiţi la o ţigară în faţa barurilor şi cluburilor.

“E haios, e ca pe plajă”, povesteşte un client al localurilor de pe Lipscani, pufăindu-şi ţigara la lumina felinarelor. “Nu trece minutul fără să auzi câte un strigăt: ‘Fumător de la Club A, ia coceanul, nu mai sta!’, ‘Ai băut o bere-n Fire, ia porumbu’, nu fi fraier!’, ‘Cine are ţigarete, are bani şi de-un ştiulete!’ Oamenii ăştia chiar au câte o poezie pentru fiecare.”

Rând pe rând, printre fumătorii aliniaţi în faţa cârciumilor îşi fac loc şi alţi vânzători. “Am de toate, boss. Piatră de baie, melci, scoici, gogoşi, banane… Merge vânzarea mai ceva ca la Costineşti! Nu mai sta în Argentin, ia nămolu’ cel mai fin!”, se laudă unul dintre micii comercianţi.

“Conform calculelor noastre, locurile de fumat din faţa barurilor se aglomerează în continuare. Sâmbătă seara, cel târziu, ar trebui să apară şi fotografii cu maimuţa”, a explicat un specialist.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 martie 2016 19:03
Citește mai mult despre: aglomeratie baruri Centrul Vechi fumat porumb

Alte articole

Vezi mai mult