Te-ai săturat de vechile centuri cu explozibil? De vestele care te fac să arăţi ca un pensionar pus pe jihad sau mai rău, ca un Ion Cristoiu mujahedin? Află că există o alternativă! Tot mai mulţi terorişti din cartierele boeme ale Occidentului poartă bretele cu explozibil, o soluţie trendy care te ajută să cotropeşti lumea civilizată cu stil şi fără să-ţi cadă pantalonii.

teroristi_hipsteri_cu_bretele.jpg
“Ideea mi-a venit când ascultam un disc din anii ‘80 cu nişte piese underground ale talibanilor din Caşmir. Akhtar Rahman, Shah Massoud, probabil n-aţi auzit de ei”, spune Halal Rasasfour, jihadist şi designer vestimentar. “Printre altele, înaintaşii noştri spuneau că în Rai e bine să intri bine îmbrăcat, altfel nu se uită la tine nici una din cele 72 de fecioare. Allah e mare, dar şi noi suntem mulţi, concurenţa e crâncenă, originalitatea e la mare preţ în Califatul nostru!”

“La o pereche de bretele drăguţe cu explozibil poţi să asortezi clasicul turban din mătase albă, dar nimeni n-o să te omoare dacă încerci o pălăriuţă în carouri sau chiar o beretă funky à la Che Guevara”, a adăugat teroristul, convins că sfaturile sale îi vor ajuta pe luptătorii ISIS de pretutindeni să agaţe ceva în lumea de dincolo.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Friday, 25.03.2016 00:05 Monden

National Cinematografic