Centurile sunt demodate! Au apărut teroriştii hipsteri, care poartă bretele cu explozibil

Te-ai săturat de vechile centuri cu explozibil? De vestele care te fac să arăţi ca un pensionar pus pe jihad sau mai rău, ca un Ion Cristoiu mujahedin? Află că există o alternativă! Tot mai mulţi terorişti din cartierele boeme ale Occidentului poartă bretele cu explozibil, o soluţie trendy care te ajută să cotropeşti lumea civilizată cu stil şi fără să-ţi cadă pantalonii.

“Ideea mi-a venit când ascultam un disc din anii ‘80 cu nişte piese underground ale talibanilor din Caşmir. Akhtar Rahman, Shah Massoud, probabil n-aţi auzit de ei”, spune Halal Rasasfour, jihadist şi designer vestimentar. “Printre altele, înaintaşii noştri spuneau că în Rai e bine să intri bine îmbrăcat, altfel nu se uită la tine nici una din cele 72 de fecioare. Allah e mare, dar şi noi suntem mulţi, concurenţa e crâncenă, originalitatea e la mare preţ în Califatul nostru!”

“La o pereche de bretele drăguţe cu explozibil poţi să asortezi clasicul turban din mătase albă, dar nimeni n-o să te omoare dacă încerci o pălăriuţă în carouri sau chiar o beretă funky à la Che Guevara”, a adăugat teroristul, convins că sfaturile sale îi vor ajuta pe luptătorii ISIS de pretutindeni să agaţe ceva în lumea de dincolo.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
25 martie 2016 01:03
Citește mai mult despre: atentate bretele hipsteri ISIS jihad teroristi

Alte articole

Vezi mai mult