Centuristele cer să li se spună şi lor asistente TV: „Curvă e un termen jignitor”

Faptul că ţiganii au reuşit să fie numiţi, cel puţin oficial, romi, le inspiră şi pe centuriste. Acestea se plâng că apelativul curvă este unul jignitor şi cer să se renunţe la el, urmând ca lor să li se spună de aici încolo asistente TV.

„Nu sunt diferenţe mari între noi şi asistentele TV”, spune o prostituată de pe Centura Bucureştiului. „Pacticăm aceeaşi meserie, poate doar tariful să fie diferit, o asistentă TV face sex pe mai mulţi bani, dar în esenţă suntem la fel. Ori să li se spună asistentelor TV curve, ori să ni se spună şi nouă asistente TV. Vrem aceleaşi drepturi!”

De asemenea, centuristele ar vrea ca asistentele TV să îşi precizeze clar locul unde îşi racolează clienţii, pentru că de multe ori apar confuzii. „Se întâmplă des să vină clienţii pe Centură şi să ceară o anumită asistentă TV. Deageba le spun eu că ele nu lucrează pe Centură, majoritatea nu vor să mă creadă”, se plânge o prostituată. „Şi aşteaptă cu orele în maşină să apară asistenta TV la produs, blocând aiurea parcările în care ne facem noi treaba.”

Scris de Calin
3 iulie 2013 11:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult