Vi-l amintiţi pe simpaticul cerb Cornel din reclamele pentru berea Ciucaş? Ei bine, dacă vă întrebaţi de ce nu mai apare la televizor, aflaţi că frica l-a împins să guste pâinea sărată a străinătăţii.

De teama braconierilor, Cornel F. Cerbuleanu a emigrat în urmă cu câteva luni în Germania, unde a primit azil politic şi şi-a găsit destul de repede de lucru ca mascotă a unei beri bavareze.

cerbul_cornel_emigrat.jpg
"Spre deosebire de România, aici cerbii sunt apreciaţi. De când am sosit în aeroport, statul german mi-a oferit protecţie 24 de ore din 24, plus tichete de fân şi cazare într-un staul până îmi găsesc de lucru", recunoaşte Cornel.

"Deşi nu prea cunosc limba, în calitate de cerb nu trebuie să vorbeşti foarte mult, aşa că am mizat pe coarnele mele fotogenice şi la al patrulea interviu am reuşit să prind un job, tot în reclame la bere."

"Berea e mai bună, nu-ţi vine s-o scuipi după ce torni reclama. Doreii cu care ciocnesc sunt mult mai serioşi. Pot în sfârşit să umblu prin pădure liniştit. Cât despre căprioarele lor, sunt blonde şi se fac cât bivolii!", glumeşte Cornel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 21.10.2019 17:49 Monden

National Cinematografic