Cercetătorii britanici au descoperit că 80% din vedete erau necunoscute înainte să devină celebre

Un studiu amplu realizat de cercetătorii Institutului Britanic de Cercetare „Henric al VIII-lea” din Cambridge a scos la iveală faptul că majoritatea vedetelor erau oameni normali înainte să ajungă celebre. Potrivit acestora, înainte ca respectivele persoane să fi făcut ceva notabil, puteau trece chiar neobservate pe stradă.

„Am luat în calcul foarte mulţi factori pentru a putea trage această concluzie şocantă”, a explicat profesorul D. Popson, coordonatorul studiului. „Ştiaţi, de pildă, că multor vedete nu le-a cerut nimeni autograf înainte să intre în atenţia publicului? Nici măcar nu au fost urmărite de paparazzi. În plus, niciunui mare actor sau cântăreţ nu i s-a întins covorul roşu la intrarea într-un local înainte ca lumea să fi auzit de el.”

Dacă se confirmă, implicaţiile studiului ar putea produce o adevărată revoluţie în modul în care percepem showbiz-ul, unii cercetători lansând supoziţia că până şi aşa-numitele “dive” sau “zâne” ar fi folosit la un moment dat WC-ul, substanţele eliminate de acestea fiind, în teorie, imposibil de distins de cele produse de non-vedete.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
1 noiembrie 2012 19:11

Alte articole

Vezi mai mult