Cercetătorii britanici: „Cu cât decolteul este mai generos, cu atât femeia este mai inteligentă”

Cercetătorii britanici vin cu veşti excelente pentru femei. De acum încolo, dacă vor să îşi afle nivelul de inteligenţă, femeile nu vor mai trebui să-şi piardă timpul cu teste IQ complicate. Tot ce trebuie să facă femeile, spun cercetătorii britanici, este să lase un bărbat, preferabil chiar mai mulţi, să le măsoare decolteul.

„Actualele teste IQ sunt extrem de stufoase şi e nevoie de mult prea mult timp ca să le completezi”, spun cercetătorii britanici. „Să măsori decolteul unei femei, în schimb, pe lângă faptul că e extrem de plăcut pentru orice bărbat normal, este şi extrem de uşor de realizat. Şi se poate repeta de foarte multe ori, în caz că există dubii că nu a fost realizat corect.”

Odată măsurat decolteul, stabilirea IQ-ului devine o simplă formalitate. Practic, un decolteu generos este semnul că femeia respectivă este extrem de inteligentă, sunt convinşi cercetătorii britanici. În schimb, o femeie care are sâni mari şi îi ascunde complet sub un tricou sau o bluză nu stă foarte bine din punct de vedere al inteligenţei.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
26 iunie 2013 12:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult