Cerere în căsătorie încheiată într-un mod dureros! Femeia a spus „Da!”

Ghinion teribil pentru un bucureştean de 26 de ani! Într-o seară, acesta s-a îmbătat criţă, a cumpărat un inel şi, odată ajuns acasă, şi-a cerut prietena în căsătorie. Cu toate că duhnea a alcool şi fum şi abia era în stare să lege două cuvinte, iubita lui a spus „Da!”. Răspuns cu atât mai surprinzător cu cât bucureşteanul nici măcar nu a îngenuncheat când a făcut cererea în căsătorie, ba a şi vomitat imediat după.

„Înţeleg, dacă îi duceam flori, sau mergeam acompaniat de nişte instrumentişti care să cânte ceva romantic, dar aşa, să zică «Da!» unui beţiv care abia se ţine pe picioare, parcă e prea mult. Eu măcar eram beat, am o scuză, ea ce scuză are? Gata, de mâine nu mai beau, ca îmi distrug viaţa dacă voi continua aşa”, îşi plânge de milă ghinionistul bucureştean.

Deşi a invocat faptul că era beat şi nu judeca limpede, iubita lui nici nu vrea să audă. Ea deja a luat cu asalt forumurile de viitoare mirese, cerând sfaturi în privinţa rochiei de nuntă. Dar, mai grav, ea şi-a schimbat statusul pe Facebook, din „In a relationship with…” în „Got engaged with…”, semn că pentru sărmanul bucureştean nu mai există cale de întoarcere.

Scris de Calin
29 august 2013 03:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult