Uneori, când autorităţile sunt neglijente, oamenii de rând sunt obligaţi să ia măsuri pe cont propriu! Deşi la Ţăndărei s-a instituit carantină de zile bune, mai mulţi localnici erau preocupaţi că trenurile CFR încă traversau zona roşie.

furtdesinetandarei.jpg

Nedorind să se expună în continuare unui asemenea risc, cetăţenii s-au organizat şi au furat 5 km de cale ferată, pentru a izola complet oraşul de restul ţării.

"Degeaba pui poliţie pe toate şoselele care intră în Ţăndărei dacă laşi trenul să circule nestingherit. Vin şi pleacă oameni agăţaţi de tren, credeţi-mă, i-am văzut cu ochii mei. Cineva trebuia să facă ceva", spune Jean, coordonatorul mişcării civice.

Cum nicio faptă nu rămâne nerăsplătită, un întreprinzător local din domeniul recuperării materialelor feroase i-a recompensat pe autorii gestului civic cu aproape 1 leu pe kilogramul de şină, şi o ladă de bere pe deasupra.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 06.04.2020 14:34 Monden

National Cinematografic