CFR dă garanţii ferme că studenţii vor ajunge acasă la timp pentru alegerile din 2020

Primele trenuri cu studenţi hotărâţi să răstoarne dictatura PSD-ului sunt pe drum! După ce guvernul a oferit mii de bilete gratuite pentru tinerii din provincie, reprezentanţii CFR au asigurat şi ei că aceştia vor ajunge acasă la timp pentru alegerile parlamentare din 2020.

“Niciun tânăr care se îmbarcă în perioada 8-12 decembrie într-unul din trenurile noastre nu va rata scrutinul de peste patru ani”, a precizat vicedirectorul adjunct suplinitor al CFR, Mihnea Calu.

“Într-o oră pornesc, abia aştept să-mi revăd părinţii şi să pun ştampila pe un partid de oameni cinstiţi! Am auzit că pe unele porţiuni a nins, s-au furat câţiva metri de şină şi sunt nişte semnale defecte, dar am încredere că voi ajunge acasă, la Galaţi, cândva în următorii patru ani”, spune Decebal Popescu, student în anul 9 la Politehnică.

Mai precauţi, unii studenţi au privit cu suspiciune oferta guvernului şi garanţiile CFR, preferând să pornească pe jos spre oraşele natale. “Aşa avem şanse să prindem chiar şi alegerile de anul ăsta, şi dacă nu, măcar o să avem mai multă poftă de zacuscă atunci când ne întâmpină babacii!”, a exclamat o tânără din Mizil.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
9 decembrie 2016 17:10
Citește mai mult despre: alegeri cfr studenti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult