CFR se laudă cu cele mai lungi apusuri din lume: „În trenurile noastre totul durează o veşnicie”

Căile Ferate Române au intrat din nou în Cartea Recordurilor, pentru cele mai lungi apusuri observate, motivul fiind că la încetineala cu care se deplasează trenurile, totul pare să dureze o veşnicie.

Un studiu CFR arată că cei mai mulţi călători preferă trenurile de noapte, 90% fiind turişti care urcă în trenuri doar pentru nesfârşitele ore în care sunetul monoton al roţilor e întrerupt doar de strigătele vânzătorilor ambulanţi de şosete, seminţe şi integrame.

„De un astfel de apus te bucuri pe îndelete, la o sticlă de Crepuscul. Din fericire, eu am găsit la Mega Image şi m-am înscris la Vânătorii de Crepuscul. E posibil să câştig o excursie în doi în Portugalia, la Cabo da Roca. Şi dacă plec tot cu CFR, la cuşetă, probabil voi ieşi la pensie din excursia asta”, declară Decebal Popescu, avid vânător de Crepuscul.

Alţi pasageri CFR spun că uneori apusurile par chiar şi mai lungi, de exemplu dacă nimeresc în acelaşi compartiment cu doi ardeleni, care le povestesc ceva „interesant” pe un ton hiper molcom.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

27 mai 2014 14:05

Alte articole

Vezi mai mult