Charles a stat 6 ore la coadă la primăria Viscri să-și schimbe buletinul din prinț în rege

Nervi și timp irosit pentru proaspăt încoronatul rege Charles al III-lea, la primăria din Viscri, unde a fost nevoit să stea șase ore la coadă ca să-și schimbe buletinul. Modificarea era obligatorie, din moment ce Charles și-a schimbat fundamental starea civilă, de la prinț la rege, moment în care buletinul său de Brașov i-a expirat.

Ca să nu piardă privilegiile semnificative pe care le deține la Viscri, Charles a fost nevoit să ia primul zbor spre România și să stea ca orice om până când Elvira Cucui, care stă în a treia casă de la biserică pe dreapta, a catadicsit să apară la muncă.

”Come on, you stupid fat lady! I have a lunch with the king of Sweden, for God`s sake”, ar fi exclamat regele Charles exasperat de încetineala ființei din spatele ghișeului. Din păcate, asta nu i-a atras deloc simpatia doamnei Elvira, care l-a mai plimbat pe la patru ghișee, ca să-i aducă un aviz de mediu că și-a curățat șanțul din fața casei, dar și dovada că și-a vaccinat potaia regală din bătătura casei din Viscri, înainte să-i dea noul buletin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 mai 2023 07:30
Citește mai mult despre: buletin Charles primărie rege

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult