Chef Bontea recomandă pentru polei sare, rozmarin și un vârf de cuțit de șofran

România se află în stare de urgență în materie de polei pe trotuare dar fiți fără frică, chef Sorin Bontea a anunțat că se poate interveni cu un pic de imaginație și talent culinar. Acesta recomandă să dăm pe trotuar cu sare, un pic de rozmarin și, poate, și un vârf de cuțit de șofran, pentru culoare. 

„După ce dați cu astea, acoperiți totul cu un baiț făcut din sos de soia, vin dulce de orez, dacă nu găsiți puteți pune și un polonic de sherry, acoperiți totul cu o folie și lăsați la macerat două până la șase ore. Combinația asta va impresiona orice om care alunecă pe trotuar în fața restaurantului vostru”, spune cunoscutul bucătar de la TV.

Acesta a precizat că tratarea trotuarului în acest fel nu înseamnă că lumea nu va mai aluneca pe el dar, dacă tot o face și cade cu fața în asfalt, nasul îi va fi inundat nu doar de sânge ci și de niște arome exotice absolut superbe. De cealaltă parte, chef Cătălin Scărlătescu spune că varianta lui Bontea e pierdere de vreme, e suficient să dați cu un pic de muștar grunjos, cu boabe, pe jos și apoi să intindeți parizerul peste, eventual cu un crevete deasupra și o frunză de spanac.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 ianuarie 2019 13:18
Citește mai mult despre: chef bontea polei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult