Chef Patrizia e mai româncă decât credeai: nu și-a mai plătit întreținerea de ani buni

Deși încearcă să-și ascundă românismul sub un accent fals italienesc, Chef Patrizia de la Master Chef a fost dată în vileag de administratorul ansamblului rezidențial de lux unde locuiește, că este mai româncă decât mulți dintre noi. Astfel, Patrizia nu și-a plătit întreținerea de ani buni. 

„La început a făcut scandal că nu vrea să plătească paușal, pentru toți țăranii din bloc care lasă apa deschisă cu orele și apoi pleacă la muncă. Apoi am pus repartitoare în tot blocul, și apometre, dar nu dădea niciodată citirea. Am vrut să mergem cu cenzorul de la asociație să citim apometrele, cică nu, că nu ne lasă în casă”, a povestit șeful de scară. 

Mai mult, Chef Patrizia a scris cu vopsea pe asfaltul din fața blocului numărul de înmatriculare al mașinii personale și a mințit dedesupt cu litere mici „plătit de la primărie”. „Bine, cel mai vizibil că este o româncă pârâtă cu figuri în cap e când vorbește. Doar românii pot vorbi românește cu accentul ăla infect „comesidice” cum ar zice dl. Răduciuoiu”, a explicat un sociolog. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 noiembrie 2015 10:33
Citește mai mult despre: intretinere Masterchef Patrizia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult