Chef Scărlătescu renunță la burlăcie! Se căsătorește cu o oală de sarmale

Veste tristă pentru fanele chefului Cătălin Scărlătescu, cel mai popular dintre oamenii care pretind că se pricep la făcut mâncare și apar la televizor. Într-un interviu acordat revistei „Elle”, acesta a anunțat că nu va mai fi burlac și urmează să-și pună pirostriile.

Aleasa inimii sale este o oală de sarmale, care l-a cucerit încă de la prima întâlnire. Nici măcar n-a fost nevoie să-i facă cu ochiul de aragaz în timp ce fierbea molcom pentru că Chef a știut despre ce e vorba și ce zace în ea, respectiv sosul ăla bun și condimente alese.

„Mie îmi plac ălea mai cărnoase, în care simți când pui mâna înăuntru despre ce e vorba. Îi susuri la urechi vorbe dulci în timp ce aștepți să fie un pic udă, dar nu foarte, cât să-ți lingi degetele după ce ai atins-o. Cineva care mă înțelege, care nu mă critică și care este mereu alături de mine, că doar o pui în frigider și mai iei din când în când dacă ai poftă, încălzești la microunde. De exemplu cu acest set de caserole de sticlă, rezistente, pe care eu le recomand în mai multe magazine, că publicul crede că știu să fac și să păstrez mâncare”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 mai 2022 21:26
Citește mai mult despre: sarmale scarlatescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult