Chefi la cuțite, audiență record la Brăila! Se uitau pentru cuțite, nu pentru chefi

Finala îndrăgitei emisiuni „Chefi la cuţite” a spart toate recordurile de audienţă, cel puţin la Brăila! Potrivit ultimelor informaţii furnizate de BrăilMedia, ultimul episod al sezonului a fost urmărit de 200.000 de brăileni, adică aproape întreaga populaţie a oraşului, de la mic la mare.

Cu toate acestea, brăilenii spun că n-au fost interesaţi prea mult de actul gătitului în sine, concurenţii, reţetele folosite sau gargara neamuzantă a chefilor. „Nici măcar nu ştiu cine erau oamenii ăia. Sincer, m-am uitat pentru cuţite. Când vezi acolo o Tramontina, un Sabatier, un Henckels, un Messermeister, parcă ţi se mai încălzeşte inima. Păi alea-s cuţite domnule, nu ca ciurucurile astea pe care ni le vând nouă, cu care abia reuşeşti să înjunghii”, spune Geany Grosu, liber-profesionist.

„Da, m-am uitat la finală, eram foarte curios ce cuţit primeşte învingătorul. Nu vreau să spun prostii, dar cred că era un Global Santoku G-48. Bună lamă, Chromova 18, un aliaj pe cinste! Cu ăla iei 3 scalpuri dintr-o singură mişcare. Mă bucur pentru băiatul care l-a câştigat. Sper să-şi facă duşmanii cubuleţe cu el”, declară Aurelia Lică, casieriţă la supermarket.

Mii de brăileni spun că se gândesc serios să ia nişte cursuri de gătit, în speranţa că vor ajunge şi ei la „Cuţite”, cum e numită în zonă emisiunea „Chefi la cuţite”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
18 decembrie 2020 17:51
Citește mai mult despre: braila chefi la cutite cutite

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult