Mulți bărbați se confruntă cu flagelul secolului XXI, chelia, dar puțini știu că asta nu înseamnă sfârșitul lumii. O dovedește și miliardarul Ion Țiriac care spune că, de când a început să chelească lucrurile merg tot mai bine ba chiar și femeile încep să fie tot mai interesate de el.

tiriac_migreaza_bani.jpg

„Când eram tânăr și nu prea aveam chelie, nu eram idolul femeilor așa cum sunt acum, vă asigur. Năstase, care are și acum o coamă de păr bogată era mult mai căutat de gagici. Dar, pe măsură ce a trecut timpul și a început să-mi lucească pielea în creștet, printre firele de păr, am observat cum femeile sunt tot mai atrase de mine, abia așteaptă să meargă cu avionul meu personal spre docul personal unde îmi am aconrat iahtul ce mă duce pe insula mea privată”, spune Ion Țiriac.

Acesta recomandă flăcăilor să nu se îngrijoreze dacă începe să le apară chelia ci chiar să se bucure de ea. Acum că au scăpat de grija frezei se vor putea concentra pe făcutul de bani, pentru că alifiile care fac chelia să strălucească și să atragă foarte multe femei sunt scumpe, cu cât e alifia mai scumpă, cu atât este femeia mai atrasă sexual de bărbat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 13.01.2018 11:33 Monden

National Cinematografic