Chelia lui CTP, vandalizată de adolescenți. I-au scris Teambuilding cu sprayul pe ea

Chelia marelui jurnalist Cristian Tudor Popescu, monument istoric de categoria A, a fost vandalizată de un grup de adolescenți rebeli, care i-au scris Teambuilding cu spray de vopsea. Se pare că tinerii certați cu bunele maniere au vrut să reacționeze față de opinia lui CTP că Teambuilding e un film care place la maimuțe.

Pentru o perioadă de timp, chelia lui CTP a arătat exact ca un vagon de metrou împodobit cu grafittiuri, pe un fond gălbui. După o sperietură inițială, CTP a scrâșnit până și-a revenit: ”Am crezut că e marker permanent. Voi păstra această mizerie pe chelie, să vadă o lume întreagă ce fac gibonii care se uită la această capodoperă a izmenelii regurgitate numită Teambuilding”, a spus CTP.

”E remarcabil că tinerii au avut curaj să se apropie de chelia lui CTP, deși exista pericolul iminent ca o venă umflată să se spargă și să-i spulbere cu presiunea nervilor legendari ai lui CTP”, spune antropologul Decebal Popescu. Adolescenții au fost prinși, dar susțin că habar n-aveau că victima ar fi CTP: ”Ce e ăla jurnalist? E pe TikTok? Nouă ne-a plăcut chelia, era mare și avea loc suficient”, spune Daria, una din adolescenții care i-au vandalizat chelia lui CTP.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
13 ianuarie 2023 15:02
Citește mai mult despre: chelie CTP teambuilding vandalizare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult