Chelioșii bucureșteni cer ca după Art for Air să se organizeze și Art for Hair

Un moment de neatenție și o confuzie au adunat un grup numeros de chelioși pe strada Matei Millo nr. 9 din București. Deși se așteptau la o adevărată explozie de culoare, dar mai ales păr în capul lor, au dat de un grafitti urban făcut cu vopsea care purifică aerul.

„Am ales acest zid“, spune artistul Hobie, cel care a realizat pictura murală din București, „pentru că cine a făcut graffiti aici înainte n-a fost graffer bun. Probabil a ținut bidineaua cu picioarele, altfel nu-mi explic. Dacă iau un chelios la întâmplare și-l pun să dea cu bidineaua, sigur face lucrare mai bună decât grafferul care a lucrat înainte aici.“

„Dar la ce bun un aer purificat în București dacă nu poți să-l simți cum îți trece prin păr?“, s-au plâns chelioșii. „Nimeni nu se gândește la numeroasele hectare de păr pierdute în toți acești ani. Unde este arta pentru noi, unde este strigătul nostru de supărare?“.

Hobie le-a explicat însă că aerul purificat îi ajută să-și aeriseasca mai bine creierul. „Voi, chelioșii, n-aveți nicio barieră de păr care să vă filtreze praful din aer, deci nici n-aveți idee cât de bine vă face prezența voastră aici“, le-a spus artistul stradal.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 iunie 2021 07:28
Citește mai mult despre: chelie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult