Cheloo a cedat şi i-a turnat la DIICOT pe Snoop Dogg, Dr. Dre, Justin Bieber şi pe Sişu

Cu procurorii nu te pui! După 3 ore în celula de interogatoriu, celebrul Cheloo de la Paraziţii a început să dea pe goarnă. Le-a dat procurorilor o listă cu o întreagă reţea de traficanţi de stupefiante de mare risc, mai precis drogul marijuana, reţea condusă din America de numitul Snoop Dogg. Din reţea se pare că mai fac parte Dr. Dre, Justin Bieber, dar şi Sişu, care a fost deja săltat de mascaţi şi dus înapoi la puşcărie.

“Noi nu l-am chemat pentru droguri. L-am chemat pentru că au apărut mai multe înregistrări video cu el când se pişa prin lifturi. Nu doar în Bucureşti, ci şi prin alte oraşe. Până să-i explicăm, el a început să spună că fumează doar ocazional, că a mai fumat şi cu alţii şi uite aşa am dat de această reţea de consumatori şi traficanţi de droguri”, spune Robert Acrişor, poliţistul care l-a interogat pe Cheloo.

Cheloo spune însă că a fost torturat. Poliţiştii au mâncat ciorbă în faţa lui până n-a mai putut să suporte. “Aş fi făcut orice ca să scap de-acolo. Aş fi turnat-o şi pe mama. Am dat şi eu câteva nume, ca să-mi mai reducă din pedeapsă”, spune Cheloo. În prezent Snoop Dogg, Dr. Dre şi Justin Bieber sunt citaţi să se prezinte la procuratură, dar au transmis prin avocaţi o luare de poziţie comună faţă de invitaţia DIICOT: “Fuck the Police!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 martie 2016 16:03

Alte articole

Vezi mai mult