Cheloo, angajatul anului la şcoala unde muncește în folosul comunității. Dă cu mătura şi râde încontinuu

Cine credea că rapperul Cheloo va fi deprimat că a fost condamnat pentru trafic de droguri și trebuie să depună muncă în folosul comunității s-a înșelat amarnic. Directorul școlii unde acesta își ispășește pedeapsa spune că rapperul este un angajat model, dă cu mătura fără oprire și râde încontinuu. 

„Dom’le, rar am văzut un om mai vesel ca ăsta. Azi dimineață, abia începuseră orele și l-am chemat la mine. Domnule Cheloo, vedeți că a cam picat zăpada prin preajmă, măcar pe-aia de pe trotuar s-o ridicați. A zbughit-o instant când a auzit cuvântul zăpadă „undee eee, c-o mănânc toată”. N-am mai văzut un om atât de devotat, a trebuit să luăm vreo 6 profesoare să-l ridice de pe jos că voia să ia zăpada cu nasul”, a declarat directorul școlii, dl. Marcel Constantin. 

Și alți angajați spun că rapperul este un coleg exemplar. „Râde la orice glumă spunem în boxa de servici, cu domnul fochist și cu doamna bucătăreasă. Ai zice-o că o face din politețe, dar nu, râde de sare fâșul de pe el, într-o zi a râs până a leșinat pe podea și au început să-i curgă bale din gură. Și e băiat respectuos, nici măcar nu fumează de față cu noi, se duce la colțul școlii și acolo trage din câte un chiștoc, dă să aerisească bine și abia apoi vine să vorbească cu lumea”, a povestit și administratorul clădirii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 ianuarie 2018 18:01
Citește mai mult despre: cheloo pedeapsă vesel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult