Probleme noi pentru îndrăgitul muzician Cheloo! Acesta se află din nou în custodia Poliţiei după un incident nefericit care a avut loc zilele trecute într-un sediu ANAF.

Potrivit martorilor, funcţionara de la ghişeu i-ar fi spus lui Cheloo "Daţi-mi, vă rog, şi un CUI", vorbind cel mai probabil despre Codul Unic de Identificare.

cheloo_cui_anaf.jpg

"Vizibil derutat, interpretul a scos o ţigară cu marihuana din buzunarul de la piept şi i-a întins-o femeii, gest care i-a alertat pe paznici. Am încercat să-i atrag atenţia că nu i-a cerut genul ăla de cui, ci CUI-ul, dar era prea târziu", spune Aurel, cetăţean aflat în spatele lui Cheloo la coadă.

"A vrut tipa un cui, i-am dat un cui, ştiţi vorba aia, cu ANAF-ul nu discuţi. Dacă n-am cui, e rău, dacă am cui, iar e rău, ce dracu' să mai înţelegi din birocraţia asta", a comentat Cheloo.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 06.08.2019 14:55 Monden

National Cinematografic