Cheloo de la Paraziții și Grasu XXL, preferații femeilor pentru care nu contează aspectul fizic

Cheloo de la Paraziții și Grasu XXL vor susține mâine un concert dedicat femeilor pentru care nu contează prea mult cum arată un bărbat. Cântarea va avea loc în Băneasa, în incinta restaurantului La Cocoșatu, iar la eveniment va lua parte și bloggerul Piticu. Toți bărbații implicați în proiect se bucură că, deși femeile sunt superficiale, nu le deranjează deloc defectele lor fizice.

Cheloo de la Paraziții a mărturisit că se bucură enorm că există și femei care îl apreciază așa cum este, în ciuda calviției. El a subliniat că nu aspectul fizic contează, ci muzica pe care o face și mesajul ei social.

Mai sunt unele strâmbe care fac mișto de mine că-mi zice lumea Cheloo. Ce dacă n-am păr în cap? Grasele astea cocoșate n-au altă treabă decât să vorbească despre cum arăt? Cine mă place, mă place așa cum sunt.”

Grasu XXL, inițiatorul proiectului, are planuri mari. El vrea să pună bazele unei trupe de Hip Hop, împreună cu grataragiul adus de spate de la Cocoșatu și cu Strâmba lui Dodel. Iată ce a declarat artistul despre viitorul său proiect:

Nu mă interesează dacă are sau nu voce Cocoșatu. Am mare nevoie de el pe scenă. Între melodii, mi se face o foame ceva de speriat și dacă nu bag urgent zece mititei cu muștar, simt că mă ia cu leșin.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
29 mai 2011 11:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult