De când s-a lăsat de muzică și de droguri cântărețul Cheloo de la Paraziții a avut parte de tot felul de contracte avantajoase de publicitate. Ultima reclamă în care apare este una la pastile de prostată, în care Cheloo readuce în atenția publicului melodia „Omul din lift”.

cheloo-prostamolr.jpg

Noul refren modificat ni-l prezintă pe Cheloo ca pe un om matur, care-și aduce aminte de vremurile când se pișa în lift, dar acum nu mai are această problemă, pentru că folosește noul Prostamol Uno. „Nici nu mă mai trezesc noaptea să te bat, iubito”, explică Cheloo în versurile sale.

Deocamdată nu se știe suma pentru care rapperul și-a împrumutat imaginea firmei de medicamente, dar dacă e să comparăm prețurile din piață, vorbim de cel puțin 500.000 de euro. Este, dealtfel, și contractul pe care-l are rapperul Tataee cu medicamentul Revulsin, pe care-l recomandă la fiecare trei melodii. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 18.02.2020 14:34 Monden

National Cinematografic