Cheloo: În Breaza nu sunt urși, dar e plin de unicorni!

În timp ce toată țara se preface îngrijorată de atacul urșilor ne uităm artiștii de valoare. De ani de zile cântărețul Cheloo atrage atenția asupra unicornilor care atacă constant localitatea Breaza, unde are el casă, și autoritățile nu fac nimic.

„Am tot zis, dar mai bine nu zic, că-i potera cu ochii pe mine și iar mă calcă, dar e grav cu unicornii pe-aici, bro. Am găsit unul în șură, mâncând din ovăz, unul m-a atacat în pod, când m-am dus să mai aduc niște, cred că ceapă, da, ceapă era, că o țin acolo pentru când vin prietenii mei de la București și avem poftă de salată cu vinete. N-are farmec fără ceapă”, a declarat artistul Cătălin Ion.

Autoritățile locale spun că au primit de nenumărate ori semnale de la Cheloo că sunt unicorni în zonă, dragoni colorați și multe alte bestii, dar polițiștii comunitari și inspectorii silvici trimiși să rezolve problema spun că nu au reușit să îi prindă. Doar un singur inspector de la primărie care a fost în casă la artist mai spre seară spune că a văzut și el casa infestată de inorogi, dar nu a reușit să-i pozeze, că Cheloo i-a cerut să lase telefonul la intrare să nu fie înregistrat iar.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
5 iulie 2021 19:04
Citește mai mult despre: cheloo unicorni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult