Radiourile din România nu au coaie să-i difuzeze, dar Academia Americană de Film tocmai le-a acordat 4 premii Oscar! Este vorba de Cheloo şi Ombladon, premiaţi ieri la Hollywood pentru filmnul Paraziţii. În timp ce în România ei sunt etichetaţi drept infractori şi sunt şicanaţi de poliţişti doar pentru că au curaj să le spună că n-au imaginaţie.parazitii-oscar.jpg

Telespectatorii din România au fost şocaţi când au văzut că Cheloo şi Ombladon urcă pe scenă de 4 ori şi ţin discursuri într-o engleză impecabilă: “I would like to thank the Academy, our friend Freaka, who couldn’t be here tonight because he’s attending a cumetrie at Focşani. We wouldn’t be here without your help. Fuck the Police!”- Cheloo.

Reacţia românilor a fost imediată. Sute de mii de manelişti au început să spună că ei sunt fani Paraziţii de mici: “99 inima străzii. Nicio problemă”. Sunt mici probleme şi la Cinema Elvira Popescu, singurul din ţară care difuzează filmul Paraziţii, pentru că mii de tineri mirosind a iarbă au venit să le ceară autografe lui Cheloo şi Ombladon.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 10.02.2020 14:11 Monden

National Cinematografic