Chestiunea zahărului din iaurt, tipic feminină. Bărbaţii vor să ştie câtă carne e în iaurt

Nu e un secret că bărbaţii şi femeile sunt construiţi diferit. Acest lucru se poate observa şi în ce priveşte superstiţiile. De exemplu, mitul că în iaurt ar fi mult zahăr adăugat nu are niciun sens pentru bărbaţi. Aceştia sunt preocupaţi de câtă şuncă e în iaurt şi îşi doresc ca în fabrică să se pună pe furiş ceafă sau chiar bacon în iaurturi.

În timp ce femeile adoră iaurturile cu fructe, despre care cred în mod greşit că ar avea mult zahăr, bărbaţii nu doar că sunt îngrijoraţi că nu se bagă destulă carne în iaurt, ci uneori devin şi agresivi la raft, spunând că iaurtul e gustos doar dacă simţi ciolanul în el şi că, dacă vrei să alunece mai bine, trebuie să ajuţi cu nişte coaste de berbecuţ.

„Eu am înţeles că într-un iaurt cu fructe n-ar fi mai mult zahăr decât într-un măr. Bun, dar ce vreau eu să ştiu e cât jambon e în acel iaurt! Asta de ce nu se spune?”, declară Victor T, din Bucureşti.

“Normal că se adaugă un pic de zahăr în iaurtul cu fructe.  Dar nu mult, cum cred unii naivi. Ar fi absurd. De ce să ocupi spaţiul din borcan, în care ai putea să îndeşi nişte picioare de porc?”, explică Decebal Popescu, bărbat obişnuit. Acesta spune că sunt naivi cei care se tem de zahărul din iaurt  şi că singura întrebare e cât de bine sunt făcuţi micii băgaţi în iaurt.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

25 iunie 2015 11:59
Citește mai mult despre: berbati femei iaurt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult