Adesea, solstiţiul de vară trece neobservat; un tânăr din sectorul 4 al Capitalei nu va uita însă prea curând cea mai lungă zi din an! În această dimineaţă, acesta a rămas blocat în liftul blocului împreună cu nimeni altul decât Florin Piersic, petrecând mai bine de 12 ore în compania acestuia înainte să fie eliberat.

cea_mai_lunga_zi_lift_piersic.jpg
Potrivit autorităţilor, tânărul de 26 de ani este încă în stare de şoc, murmurând fără încetare fragmente din istorisirile lui Piersic. “Nu mai ştie cum îl cheamă sau unde locuieşte, dar poate să-ţi descrie până la ultimul detaliu platoul de filmare al ‘Haiducilor lui Şaptecai’ din 1971. În mod clar, amintirile maestrului Piersic l-au inspirat profund”, a declarat unul dintre pompierii care i-au scos pe cei doi din liftul înţepenit.

"Pentru noi a trecut doar jumătate de zi, dar pentru bietul om, ziua de azi a avut 174 de ore", adaugă salvatorul. "Aşa solstiţiu, mai rar."

Nu este încă clar ce l-a adus pe Florin Piersic într-un bloc din Berceni. De mai bine de 3 ore, actorul oferă presei un punct de vedere asupra celor întâmplate, însă a ajuns abia la povestea cu mierla care s-a cufurit în capul Brigittei Bardot când filmau împreună la Suceava în 1983.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 21.06.2016 19:49 Monden

National Cinematografic