Chiar au mobilă ieftină! Un bucureştean şi-a făcut un birou din crenvurşti de la IKEA

Noua colecţie IKEA face furori printre bucureşteni! Constantin Şulea, un tânăr îndemânatic din sectorul 4, a profitat din plin de oferta imbatabilă a producătorului suedez, construindu-şi un birou, scaune şi alte piese utile de mobilier din celebrii crenvurşti la un leu.

“100 de crenvurşti bătuţi bine cu ciocanul sunt arhisuficienţi pentru un birou lung de 2 metri. Unde mai găseşti un birou ca lumea la 100 de lei? Iar montajul e floare la ureche, indiferent că foloseşti şuruburi sau ciopleşti cârnăciorii ca să se îmbine la capete”, spune Şulea, bucuros că nu a fost nevoie să spargă puşculiţa ca să-şi mobileze camera de lucru.

“Mobila din PAL, lemn sau plexiglas e cam scumpă la IKEA, dar hotdogii sunt o soluţie excelentă pentru cei mai puţin pretenţioşi. Trebuie doar uscaţi bine înainte: capătă o textură asemănătoare mahonului şi o rezistenţă foarte bună la intemperii”, adaugă tânărul, introducând cu grijă un crenvurşt măricel în suportul destinat cucului din nou său ceas cu cuc.

“La banii ăştia, mă gândesc serios să-mi fac în sufragerie o masă de biliard din crenvurşti, cu intarsii de chiftea şi tot tacâmul. Lux!”, a încheiat tânărul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
29 august 2016 17:09
Citește mai mult despre: birou chiftele crenvursti ikea indemanare mobila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult