Fără să vrea, bietul Cătălin Tolontan a dovedit aseară încă o dată că majoritatea substanţelor dezinfectante din România sunt complet ineficiente! După vizita în studiourile Antenei 3, jurnalistul GSP a încercat ore întregi să se spele cu Thor şi Suprasept dar, potrivit apropiaţilor, încă pute ca naiba şi va trebui să doarmă în grădină câteva zile.

tolontan_pute.jpg
“Vai de capul meu, zici că m-am tăvălit în hazna, frate”, a declarat Tolontan, arzându-şi hainele într-un recipient metalic şi alungând roiul de muşte cu un pămătuf uriaş. “Deh, asta se întâmplă când mergi la ‘Sinteza zilei’, trebuia să mă gândesc şi să nu-mi iau costumul bun!”

“Dacă până acum mai era loc de îndoială, acum sunt 100% convins că dezinfectanţii sunt apă chioară. Toată ziua a stat într-un lighean şi şi-a turnat Hexi de-ăla, cu furtunul, dar degeaba”, a confirmat, tuşind, un vecin. “Acum vă rog să mă scuzaţi, trebuie să bag căţelul în casă şi să închid geamurile.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 25.08.2016 17:03 Monden

National Cinematografic