Intervenție în forță a lui Klaus Iohannis pe legile justiției. Ca să sesizeze bine de tot Comisia de la Veneția, președintele a rezervat două săptămâni la un hotel de pe Canal Grande. Sejurul președintelui e foarte încărcat, el demonstrând la fiecare pas cât de mult îi pasă de români, de justiție și de alte lucruri.iohannis_la_venetia.jpg

”Președintele va merge la sediul Comisiei cu o gondolă prezidențială. Va face o scurtă oprire în Piața San Marco, unde va ține o conferință de presă și va hrăni porumbeii, un gest de pace din partea României către statul italian. Va trece pe sub podul Rialto și va lua un prânz de lucru la Dopolavoro Dining Room, care va fi rezervat în totalitate pentru vizita președintelui. Asta ar fi prima zi. După asta se va întoarce la hotel, fiind epuizat și va merge în altă zi la Comisie, în funcție de agenda de lucru”, se arată în comunicatul transmis de Palatul Cotroceni.

Preșdintele confirmă că e decis să lupte până la capăt cu pesediștii care încearcă să distrugă Justiția. Dacă nici la Veneția nu se rezolvă, Iohannis va sta ”atât cât va fi necesar” la Bruxelles, ca să susțină la UE cauza statului de drept: ”Sunt pregătit să stau luni întregi în hoteluri prin străinătate ca să ajut românii”, a spus Iohannis.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 02.05.2018 22:27 Monden

National Cinematografic