Pare incredibil, dar există şi români care s-au dus azi la muncă de bunăvoie! În prima zi de lucru din 2018, angajaţii unei companii din Capitală au primit cel mai frumos cadou din partea conducerii: automatul de cafea a fost reprogramat să dea şi zeamă de varză, leacul perfect pentru stările fireşti de după sărbători.

automat_zeama_varza.jpg
"Evident că mi-a rămas băutură de la Revelion şi am dat iama în ea pe 2. La cum îmi bubuia capul, mă gândeam să anunţ că-s răcit sau că am o înmormântare", spune Nicu Ţ., Senior Junior Account Operations Officer. "Când am primit mailul cu zeama de varză, mi-a venit inima la loc!"

"La cinci dimineaţa eram la birou. Se adunaseră deja câţiva colegi în jurul automatului, dar şeful ne-a asigurat că e destulă acritură pentru toată lumea. Ce bine a început 2018! Dacă bagă şi o ciorbă de potroace la cantină, mă gândesc serios să nu mai plec din ţară", adaugă un coleg.

Despre patronul care le-a făcut o asemenea surpriză, angajaţii firmei au declarat la unison "Să trăiască mă-sa care l-a făcut".

Scris de Vasile | Wednesday, 03.01.2018 12:03 Monden

National Cinematografic