Chiar ţin la angajaţii lor! Într-o firmă din Bucureşti, automatul de cafea dă azi şi zeamă de varză

Pare incredibil, dar există şi români care s-au dus azi la muncă de bunăvoie! În prima zi de lucru din 2018, angajaţii unei companii din Capitală au primit cel mai frumos cadou din partea conducerii: automatul de cafea a fost reprogramat să dea şi zeamă de varză, leacul perfect pentru stările fireşti de după sărbători.

„Evident că mi-a rămas băutură de la Revelion şi am dat iama în ea pe 2. La cum îmi bubuia capul, mă gândeam să anunţ că-s răcit sau că am o înmormântare”, spune Nicu Ţ., Senior Junior Account Operations Officer. „Când am primit mailul cu zeama de varză, mi-a venit inima la loc!”

„La cinci dimineaţa eram la birou. Se adunaseră deja câţiva colegi în jurul automatului, dar şeful ne-a asigurat că e destulă acritură pentru toată lumea. Ce bine a început 2018! Dacă bagă şi o ciorbă de potroace la cantină, mă gândesc serios să nu mai plec din ţară”, adaugă un coleg.

Despre patronul care le-a făcut o asemenea surpriză, angajaţii firmei au declarat la unison „Să trăiască mă-sa care l-a făcut”.

Scris de Vasile
3 ianuarie 2018 12:01
Citește mai mult despre: corporatisti mahmureala zeama de varza

Alte articole

Vezi mai mult