Pe măsură ce se apropie sezonul rece, tot mai mulţi români iau măsuri pentru a-şi reduce cheltuielile cu căldura. Chiar şi miliardarii caută soluţii pentru izolarea locuinţei, iar cea mai ingenioasă a fost găsită recent de Ion Ţiriac, care o recomandă oricărui român care doreşte să-şi reducă facturile la RADET.

tiriacvilabani.jpg
Pe scurt, Ţiriac şi-a izolat vila cu teancuri de bani, convins că va uşura cu aproape 10% impactul financiar al încălzirii pe timp de iarnă.

"Banii sunt un izolator foarte bun. Cojeşti peretele până la cărămidă, pui un strat de bani de vreo 10-15 centimetri şi tencuieşti la loc. În decembrie estimez că voi avea cu până la 2 grade Celsius mai mult în sufragerie!", jubilează magnatul.

"Euro sau dolari neapărat. Cei mai buni sunt francii elveţieni, cum credeţi că au rezistat ăia în Alpi atâta vreme?", a precizat unul dintre meşterii care s-au ocupat de lucrare. "Banii noştri nu, că sunt de plastic şi ţin rece."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 08.10.2017 12:40 Monden

National Cinematografic