Chinezii copiază tot! El e Nu Tzu Kama Taru, interlopul care bate datornicii cu bețigașele

Chinezii și-au făcut un adevărat obicei din a copia lucruri din alte părți ale lumii, dar ultima ispravă este chiar neașteptată. După ce au clonat Parisul și au copiat fără rușine diverse mărci celebre de mașini, aceștia au atentat și la una dintre cele mai importante valori ale României: cămătăria.

Reprezentantul ei cel mai de seamă, Nuțu Cămătaru, a devenit Nu Tzu Kama Taru, un temut interlop chinez. Acesta bagă spaima în datornici amenințându-i că îi bate cu bețigașele. „Avem noroc că la noi încă nu s-a inventat cuțitul, deci reușim să ne păstrăm toate degetele, indiferent de datorii. Dar și când te bate cu bețigașele alea ore întegi, e ca picătura chinezească, sau picătura, cum îi spunem noi”, spune Țion Ping, datornic chinez.

Chinezii au copiat chiar și pasiunea lui Nuțu Cămătaru pentru animale. Astfel, Nu Tzu Kama Taru merge după el cu un urs Panda dresat să bată datornicii cu un băț din bambus. „Când vine cu ursul după el e cel mai nasol, că nu poți să te aperi și să ripostezi, ursul Panda e protejat prin lege”, spune Ling Cea-Puk, un alt păgubit din China.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
12 mai 2024 10:13
Citește mai mult despre: china nutu camataru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult