Doar împreună putem să desluşim toate misterele planetei! Într-un gest rar de deschidere către Statele Unite, China a emis un punct de vedere oficial asupra OZN-urilor din înregistrările publicate recent de către Pentagon.

"Nici noi nu ştim exact ce sunt, dar după cum zboară, garantăm că merg de minune trase la wok, cu sos de soia, anason stelat şi ulei de susan", a transmis viceministrul chinez de Externe, Shang Tsung.

oznuricomestibile.jpg
"Cu siguranţă nu sunt baloane meteorologice, pentru că alea ar trebui fierte la aburi şi servite pe un pat de tăiţei transparenţi, din fasole mung", adaugă oficialul de la Beijing.

Returnând gestul amical, Pentagonul a promis că, dacă aşa-zisele OZN-uri vor fi capturate vii, cel puţin o aripă şi o pulpă vor fi trimise în China pentru experimente delicioase.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 28.04.2020 16:07 Monden

National Cinematografic