CIA acuză ISIS că foloseşte arme fabricate în România, după ce i-a văzut reparându-le în faţa moscheilor

Obiceiurile jihadiştilor i-au dat de gol! Potrivit unui raport CIA, mai mulţi luptători ai Statului Islamic au fost văzuţi reparându-şi seara Kalaşnikoavele în faţa moscheii, înjurând de mama focului şi făcând tot felul de cârpeli ingenioase – un semn clar că armele sunt fabricate în România şi Bulgaria.

„Am întâlnit acest comportament atât la soldaţii ISIS, cât şi la talibanii din suburbiile Kabulului”, spune generalul Kent Dunhill. „Seara, bătrânii jihadişti se adună în faţa moscheii, ascultă predici la un radio mic pe baterii, fumează haşiş, beau bere fără alcool la PET, discută politică şi îşi repară mitralierele. În unele teritorii ocupate de ISIS se practică şi jocul de table pe lăzi de muniţie, folosind seturi de table importate şi ele din estul Europei.”

„Practic, armele de proastă calitate sunt un pretext pentru socializare. Dacă-ţi iei o armă automată nemţească, cinci ani de zile, cât e în garanţie, nici n-ai voie să o desfaci ca să te uiţi înăuntru. Care mai e distracţia?”, adaugă generalul american.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
16 decembrie 2017 11:12

Alte articole

Vezi mai mult