Cifre alarmante. La TV apar mai mulți bărbați care gătesc decât bărbați care beau

Masculinitatea a ajuns în cel mai de jos nivel din istoria sa. Aceasta este trista concluzie a reputatul bărbat Decebal Popescu. „Cel mai simplu mod de a demonstra situația penibilă în care a ajuns masculinitatea este să ne uităm în jur și să constatăm amar că sunt promovați mai mulți bărbați care gătesc decât bărbați care beau“, spune reputatul bărbat.

Într-adevăr, este plin peste tot, atât la TV, cât și pe rețele sociale, de bărbați care gătesc. Emisiunile cu chefi au audiențe incredibile. „Și, din păcate“, spune Decebal Popescu, „această turnură nefastă a masculinității nu este percepută de bărbați ca o pedeapsă, ci ca un lucru pozitiv. Este halucinant că s-a ajuns la o glorificare a bărbatului care stă în bucătărie și gătește.“

Reputatul bărbat speră că nu e totul pierdut pentru masculinitate și este decis să facă tot ce depinde de el pentru a repara această rătăcire de care dau dovadă bărbații secolului XXI. „Am lansat campania «Locul bărbatului e în birt, nu în bucătărie», prin care încurajez femeile să ia bărbatul de mânuță și să-l scoată din bucătărie. Că e clar că doar cu ajutorul femeilor putem repara bărbatului secolului XXI“, oftează Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 octombrie 2022 11:54
Citește mai mult despre: barbat băut bucatarie chef

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult