Cimpanzeu, dat afară de la Click după ce colegii l-au surprins încercând să evolueze în om

Redacţia tabloidului Click a fost zguduită ieri de un scandal fără precedent, soldat cu concedierea cimpanzeului Vlăduţ, redactor al publicaţiei de peste 3 ani. Potrivit unor surse neoficiale, animalul ar fi fost surprins de către colegii săi în baie, încercând să evolueze în om, o încălcare gravă a codului deontologic.

“Mă grăbeam să ajung la toaletă”, declară un angajat al cotidianului, “şi nu mi-am dat seama că e deja cineva înăuntru. Am deschis uşa şi nu mi-a venit să cred ce am văzut: Vlăduţ, colegul meu de redacţie, era cocoţat pe bazinul WC-ului, încercând să facă focul cu două beţe. Mai mult, pereţii erau pictaţi cu scene de vânătoare iar pe jos erau unelte de silex şi alte semne de civilizaţie. Nu puteam să nu anunţ direcţiunea, mâine-poimâine ne trezeam că încearcă să ne înveţe să numărăm şi să vorbim articulat. Aşa un comportament, la un cimpanzeu de familie bună? Lumea a luat-o razna.”

Deşi au fost atenţionate de multe ori că au o atitudine discriminatorie, conducerile principalelor tabloide sunt hotărâte să concedieze în continuare toţi angajaţii despre care se dovedeşte că sunt homo sapiens, chiar şi pe cei care nu se manifestă ca atare la locul de muncă.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
29 decembrie 2012 10:12

Alte articole

Vezi mai mult