În sfârşit, mitul că România ar fi o ţară bananieră s-a spulberat! Un studiu realizat ieri la B1 TV a scos la iveală că, în ultimele 12 luni, sociologii au bătut mai mulţi oameni în România decât minerii.

bataie_mineri_sociologi.jpg
"Într-o societate înapoiată, cum era a noastră în anii '90, dacă aveai ochelari sau barbă te puteai trezi cotonogit din senin de gorilele vreunui interlop sau de troglodiţii aflaţi în slujba FSN-ului. Analfabeţi care foloseau pumnii în loc de argumente", spune Murel Gherasa, coordonatorul studiului.

"Nu mai e cazul în România secolului 21! Azi, 99% dintre gorilele interlopilor şi troglodiţii de partid au cel puţin o licenţă în sociologie, un master la Colegiul Naţional de Apărare şi un doctorat la SNSPA între 2009 şi 2013. Nişte adevăraţi domni, care nu folosesc pumnii decât atunci când n-au argumente", a adăugat cercetătorul.

"Care nu ejti dă acord cu mine, te sparg, să moară mama, că am respectat metodologia."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 14.09.2017 16:33 Monden

National Cinematografic