Cine a zis că bărbații nu sunt fideli? 98% din ei au card de fidelitate

Femeile susțin că bărbații ar fi infideli, dar există bărbați care cumpără aceeași marcă de spray de 30 de ani că au văzut ei o reclamă care i-a impresionat când erau tineri. Fidelitatea bărbaților este cunoscută în lume, ultimul care a vrut să descopere ceva nou fiind Columb, în urmă cu aproape jumătate de mileniu, restul rămânând mulțumiți la ei în gospodărie.

Pe de altă parte este destul de greu de dovedit că bărbații sunt infideli, pentru că majoritatea refuză testul poligraf. Oameni ai faptelor, ei spun că acestea sunt mult mai importante decât vorbele și dacă sunt cumva bănuiți de ceva imediat pot trânti pe masă un card de fidelitate să arate că așa e.

Bărbații care încă mai sunt acuzați sau bănuiți de infidelități și-au făcut-o practic cu mâna lor, mai ales în aceste zile, când Auchan a lansat MyClub, cardul lor de fidelitate.

„Nu ai încredere în mine? Sună la Auchan, o să-ți confirme, că ei prețuiesc fidelitatea“, spune Marian, bărbat fidel cu card MyClub. Sunt și alte avantaje: pe lângă reduceri, bonusuri sau oferte personalizate, participi și la cooking show-uri, degustări și alte evenimente pentru fideli și dacă ai șansa să câștigi ceva, poți să-l oferi partenerei, ca să-i arăți că fidelitatea are recompensele ei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 aprilie 2021 11:54
Citește mai mult despre: card

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult