Cine sunt cele trei curve ale lui Botezatu?

Libertatea a dat azi o ştire cu Botezatu, care se laudă că a agăţat trei curve la Mamaia: „Acum câteva veri, la Bamboo, în Mamaia, am consumat destule pahare de şampanie încât să aduc la masă trei prostituate absolut hidoase, după spusele prietenilor mei, pe care le vedeam topmodele. Uneia dintre ele i-am rupt chiloţii, alteia i-am turnat şampanie între sâni, iar cu a treia am plecat la hotel. Când m-am trezit a doua zi, credeam că nu am dormit la mine în cameră şi, când am văzut monstrul, am vrut să fug fără să mă audă.”
Libertatea

a dat azi o ştire cu Botezatu, care se laudă că a agăţat trei curve la Mamaia: „Acum câteva veri, la Bamboo, în Mamaia, am consumat destule pahare de şampanie încât să aduc la masă trei prostituate absolut hidoase, după spusele prietenilor mei, pe care le vedeam topmodele. Uneia dintre ele i-am rupt chiloţii, alteia i-am turnat şampanie între sâni, iar cu a treia am plecat la hotel. Când m-am trezit a doua zi, credeam că nu am dormit la mine în cameră şi, când am văzut monstrul, am vrut să fug fără să mă audă.”

Deşi ne prezintă poze cu cele trei curve, din păcate cei de la Libertatea nu ne spun şi numele lor, ci doar cum s-au comportat curvele în seara respectivă: una a căzut lată pe covor, una a combinat berea cu tequila, iar alta a avut dureri crunte de cap.

TNR face un apel către vizitatorii care deţin informaţii despre cele trei curve, care ştiu cum se numesc sau unde pot fi găsite, să ne contacteze la redacţie. Tot ceea ce vrem să aflăm este dacă Bote a apelat, într-adevăr, la cele trei curve din imagine, sau pur şi simplu e un scenariu inventat pentru a scăpa de gura celor care spun că este homosexual.

cele_trei_curve_ale_lui_botezatu

 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
31 august 2010 17:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult