Cineva ţine la sănătatea noastră! După fumat, şi stand-up-ul va fi interzis în spaţii închise

Cu fumatul a fost doar primul pas. O nouă lege ne va proteja şi de comedianţii care fac stand-up prin baruri. Aceştia vor fi obligaţi să iasă din incintă atunci când au chef să facă vreo glumă obosită. Noua lege era dorită de mulţi ani, pentru că oamenii se săturaseră să ajungă acasă mirosind ca Doru Octavian Dumitru.

“Te duceai acasă şi duhneai a glume de-alea de căcat. Aveam hainele îmbâcsite. Nu e normal să se facă stand-up în spaţii închise. Nu mai zic de locurile de joacă pentru copii, ei nu trebuie expuşi la aşa ceva. Iniţial se propusese o variantă cu spaţii destinate exclusiv standup-iştilor, dar era ridicol. Dacă laşi uşa deschisă, normal că îi auzi. Să iasă afară şi să facă stand-up cât vor”, susţine Decebal Popescu, promotorul legii anti-standup.

“Este o evoluţie normală. Acum mai mulţi ani se făcea stand-up chiar şi în trenuri, sau în spitale. Nu e normal. Au restrâns acest fenomen, dar stand-upiştii încă erau prezenţi prin localuri. Acum gata, afară! Pot să facă în continuare stand-up la ei acasă, sau în aer liber, pe câmp, pe tarla, pe izlaz, acolo unde sunt şi fanii lor”, a mai declarat Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 martie 2016 17:03
Citește mai mult despre: Doru Octavian Dumitru fumat stand-up

Alte articole

Vezi mai mult