Cinste ca pe vremea lui Ţepeş! Un corporatist a lăsat un sandviş vegan în frigider şi nu l-a luat nimeni

Se pare că cinstea trece prin stomac! Un corporatist din Pipera e nedumerit de discrepanţele comportamentale ale colegilor, care îl lasă fără pacheţelul din frigider pe criterii aparent atipice. “Am venit cu un sandviş vegan, cu humus de linte şi frunze de kale, între două felii de pâine fără gluten, fermentată la rece, cu seminţe de chia. Nici nu s-au atins de el”, spune corporatistul.

E cu atât mai bizar cu cât în biroul lor furturile de mâncare fac obiectul unor şedinţe interminabile, inclusiv în weekenduri. “E foarte simplu de aflat cine fură din frigider. Cine nu e în şedinţă. Pentru că de multe ori e vorba de şefi, nu prea se discută despre asta”, explică Graţiela, colegă de corporaţie.

“În schimb, când am venit cu un sandviş cu brânză de la Văcuţa Veselă, nici nu ajungeam la birou, că mi-l fura portarul, pretinzând că doar eu vin cu brânză de-aia bună, fără E-uri. Am descoperit că mai mulţi colegi aveau un sistem de comunicaţie prin care se anunţau când vin eu cu sandvişurile bune, cu brânză fără E-uri, şi convocau şedinţe fictive, ca să-mi distragă atenţia cât timp se înfruptau ei din brânzica mea, obraznicii şi năstruşnicii! Oricum le dădeam şi lor, că vreau să am colegi sănătoşi, să stăm împreună la cât mai multe şedinţe”, a mai spus corporatistul.

9 noiembrie 2017 11:11
Citește mai mult despre: corporatist

Alte articole

Vezi mai mult