Cioacă susţine că Elodia ar fi fost zidită în Catedrala Neamului

Poliţia analizează ipoteza că Elodia ar fi fost zidită în Catedrala Neamului, după ce fostul poliţist Cioacă a afirmat că acesta ar fi un motiv posibil al dispariţiei acesteia.

„În prezent facem expertize la faţa locului, prin sondarea temeliilor lăcaşului de cult, ipoteza fiind că Elodia ar fi fost zidită aici de cler pentru a se urma tradiţia îngropării unei femei, aşa cum e prezentată şi în legenda Meşterului Manole”, susţine Robert Acrişor, şeful echipei de poliţişti care analizează ipoteza.

Declaraţiile lui Cioacă sunt ferm contrazise de Biserică, Patriarhul Daniel susţinând că Elodia nu poate fi zidită în Catedrală, întrucât aceasta nu şi-ar fi achitat contribuţia în luna anterioară dispariţiei sale.

„Mai degrabă intră cămila prin urechile acului decât cel cu datorii la biserică în sfântul lăcaş”, a precizat Patriarhul Daniel.

O altă ipoteză analizată de poliţişti e aceea că Elodia ar fi în viaţă şi s-ar afla de fapt la coadă la ENEL, în încercarea de a-şi modifica datele din contract.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
31 ianuarie 2013 02:01

Alte articole

Vezi mai mult