Ciocolatele Merci se vor vinde în România sub brandul Trăi-ţi-ar Mă-ta ®

Dacă te simți îndatorat față de cineva și nu știi cum să-i mulțumești din inimă, avem vești extraordinare pentru tine. Producătorul ciocolatelor Merci a luat o decizie pe care ar fi trebuit s-o ia de la început. Pe piața din România, ciocolatele sale se vor vinde de acum încolo sub brandul Trăi-ţi-ar Mă-ta ®.

„Am remarcat că, tradițional, ciocolatele noastre sunt oferite în România sub formă de mică atenție. Doar că, atunci când le oferă, românii nu spun «Merci», ci mai degrabă «Trăi-ți-ar mă-ta». E o expresie care surprinde mult mai bine esența mulțumirii. Și, la fel de important, este o expresie tipic românească, deci e normal să mergem cu acest nume pe piața din România“, spun cei de la marketingul producătorului de ciocolată.

Iar decizia s-a dovedit una inspirată. Primele loturi de Trăi-ţi-ar Mă-ta ® s-au epuizat în doar câteva ore de la punerea în vânzare, mulți români fiind văzuți luându-și și câte 10 sau chiar 20 de cutii odată. „Dă doar câte-o singură cutie de Trăi-ţi-ar Mă-ta ®, să ajungă la toată lumea, trăi-ţi-ar mă-ta!“, au strigat către vânzător unii români aflați la coadă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 iulie 2022 09:43
Citește mai mult despre: ciocolata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult