Credeai că premierul a zburat la clasa a II-a de bunăvoie? Aflat în Germania, Dacian Cioloş a recunoscut că şi-ar fi dorit să meargă la clasa business, însă întreg compartimentul era ocupat de Gabriel Oprea, care luase cu el în avion un alai format din 20 de SPP-işti, câteva echipaje de poliţie, secretara sa şi un cal.

ciolos_vs_oprea_avion.jpg
“Am fost puţin mirat, pentru că ştiu că Oprea nu mai are nicio funcţie oficială, ba chiar are tot felul de dosare la parchet. Dar hei, ce ştiu eu, am lipsit multă vreme din ţară înainte să mă puneţi premier. Poate aşa e obiceiul. Să-i dea dumnezeu sănătate”, a declarat Cioloş.

“Am încercat să intru la clasa business ca să-i arăt că am şi eu bilet acolo, dar avea cu el şi câţiva zdrahoni de la BGS şi mi-era frică să n-o iau pe coajă. În plus, calul fornăia nervos şi putea lovi cu copita în orice clipă”, a adaugat prim-ministrul. “Măcar am ajuns la München foarte repede, pentru că - din motive care îmi scapă - avionul în care ne aflam avea un MiG pe post de antemergător”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 05.09.2016 16:13 Monden

National Cinematografic