Final trist de carieră și viață biologică pentru fostul premier PNȚCD, actuala slugă PSD, Victor Ciorbea. Acesta a vizitat recent o frizerie în dorința de a-și aranja un pic părul și a mai tăia din vârfuri. Verdictul frizerilor care l-au examinat a fost pe cât de unanim pe atât de devastator. 

Victor_Ciorbea_the_dubios_one.JPG

„În asemenea cazuri extreme orice încercare de salvare nu înseamnă decât o prelungire a suferinței. Chinuim pacientul degeba. Există și o discuție morală pe această temă, legile țării nu permit să facem așa ceva de aceea i-am sugerat să meargă în Elveția, singura țară europeană unde este permisă decapitarea asistată”, a declarat Decebal Popescu, un frizer cu 20 de ani de experiență. 

Diagnosticul vine la doar câteva săptămâni după ce specialiști în alte domenii i-au recomandat lui Ciorbea să se sinucidă. „O demisie din funcție este prea puțin. Omul va fi recuperat și pus în altă funcție unde să facă sluj la PSD sau să încerce să distrugă țara. Plecarea spre plaiurile veșnice de bună voie ar fi cea mai bună soluție”, a spus și reputatul analist politic Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 24.02.2017 14:59 Monden

National Cinematografic