Ciorbea a fost la frizerie, dar i s-a spus că nu se mai poate face nimic: „Trebuie tăiat capul cu totul”

Final trist de carieră și viață biologică pentru fostul premier PNȚCD, actuala slugă PSD, Victor Ciorbea. Acesta a vizitat recent o frizerie în dorința de a-și aranja un pic părul și a mai tăia din vârfuri. Verdictul frizerilor care l-au examinat a fost pe cât de unanim pe atât de devastator. 

„În asemenea cazuri extreme orice încercare de salvare nu înseamnă decât o prelungire a suferinței. Chinuim pacientul degeba. Există și o discuție morală pe această temă, legile țării nu permit să facem așa ceva de aceea i-am sugerat să meargă în Elveția, singura țară europeană unde este permisă decapitarea asistată”, a declarat Decebal Popescu, un frizer cu 20 de ani de experiență. 

Diagnosticul vine la doar câteva săptămâni după ce specialiști în alte domenii i-au recomandat lui Ciorbea să se sinucidă. „O demisie din funcție este prea puțin. Omul va fi recuperat și pus în altă funcție unde să facă sluj la PSD sau să încerce să distrugă țara. Plecarea spre plaiurile veșnice de bună voie ar fi cea mai bună soluție”, a spus și reputatul analist politic Decebal Popescu. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

24 februarie 2017 12:59
Citește mai mult despre: Ciorbea frizerie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult