Când ești unul din cei mai sexi bărbați din lume, n-are cine să-ți plângă pe umăr când ești trădat în dragoste. Nu este și cazul lui Brad Pitt, în sprijinul căruia a sărit avocatul poporului din România, Victor Ciorbea. „Asta e drama noastră, a omenilor frumoși, suntem judecați doar pentru aspect”, a spus cel numit Adonisul politicii românești. 

ciorbea brad pitt.jpg

„Măcar Brad a mai avut noroc, dar numai eu știu câte ori am fost refuzat pentru că lumea nu avea încredere în mine, că eram prea frumos. Dar sub acest chip frumos bate o inimă bună și sălășuiește un suflet capabil să iubească, să dorească și să sufere. Plus că de multe ori nu te ia nimeni în serios, că e captivat de frumusețea ta exterioară și nu este atent la ce scoți pe gură”, a comentat Ciorbea.

Acesta i-a transmis lui Brad Pitt o serie de mesaje de încurajare. „Frumusețea e trecătoare, caracterul este etern. Noi, frumoșii, trebuie să rămânem uniți. În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 21.09.2016 18:20 Monden

National Cinematografic