Când ești unul din cei mai sexi bărbați din lume, n-are cine să-ți plângă pe umăr când ești trădat în dragoste. Nu este și cazul lui Brad Pitt, în sprijinul căruia a sărit avocatul poporului din România, Victor Ciorbea. „Asta e drama noastră, a omenilor frumoși, suntem judecați doar pentru aspect”, a spus cel numit Adonisul politicii românești. 

ciorbea brad pitt.jpg

„Măcar Brad a mai avut noroc, dar numai eu știu câte ori am fost refuzat pentru că lumea nu avea încredere în mine, că eram prea frumos. Dar sub acest chip frumos bate o inimă bună și sălășuiește un suflet capabil să iubească, să dorească și să sufere. Plus că de multe ori nu te ia nimeni în serios, că e captivat de frumusețea ta exterioară și nu este atent la ce scoți pe gură”, a comentat Ciorbea.

Acesta i-a transmis lui Brad Pitt o serie de mesaje de încurajare. „Frumusețea e trecătoare, caracterul este etern. Noi, frumoșii, trebuie să rămânem uniți. În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Wednesday, 21.09.2016 15:20 Monden

National Cinematografic